Nem rendelhetsz ebből az országból. United States

Akciós kuponjainkat, vásárlási utalványainkat a webáruházunkban, valamint az üzletünkben (SZÉP Kerékpár - Kecskemét, Jókai utca 36.) lehet felhasználni. Ezek a kuponok/utalványok mindig tartalmaznak egy kódot, a kedvezmény mértékét vagy az utalvány összegét és egy felhasználhatósági dátumot. A kuponokat/ajándékutalványokat a webáruházban kosárösszegzésnél lehet felhasználni. A termékek kosárba helyezése után a Kosár/Fizetés gombra kattintva megjelenik a kosár összegzése és a bal alsó részen egy kuponok mező, a kapott kódot itt lehet megadni, majd az OK gombra kattintva, amennyiben  a kupon érvényes, megjelenik a kosárösszegzésnél a kedvezmény ill. levonásra kerül a vásárlási utalvány összege.

Amennyiben a kuponon nincs jelölve hogy egyszeri kedvezmény, úgy a kedvezményes kupont a lejárati időn belül több alkalommal is fel lehet használni, azaz pl. egy 10%-os kedvezménykuponnal a lejárati időn belül több alkalommal is érvényesíthető a kedvezmény.

Az egyszeri kedvezményre jogosító kuponok csak egy alkalommal használhatóak fel.

Vásárlási utalványaink minden esetben papír alapúak és csak egyszer használatosak, személyes vásárláskor ezt át kell adni az engedmény igénybevételéhez, vagy internetes használat után az utalvány többet nem használható.

A kuponok és vásárlási utalványok nem névre szólóak, szabadon átruházhatóak, azonban csak az érvényességi határidőn belül használhatóak fel. A kuponok esetében hosszabbításra nincs lehetőség, vásárlási utalványok esetében a lejárati idő előtt írásban kérhető maximum 3 hónap hosszabbítás.