Nem rendelhetsz ebből az országból. United States

A megrendelt áru kiszállítása általában 2-5 munkanapon belül történik (Elérhető - státuszú termékek), de amennyiben a termék nincs raktáron (Rendelhető - státuszú termékek) és beszerezhető a megrendelést legkésőbb a beérkezést követő 14 napon belül teljesítjük. A pontos időpontról minden esetben tájékoztatjuk.

MPL szállító esetén:
A kis méretű és 2kg-nál kisebb csomagok esetében a kiszállítási díj sávosan változik: 1000 Ft-ig: 2190, 1-2000Ft között: 1990Ft, 2-5000Ft között: 1890Ft, 5-10000Ft között: 1790Ft, 10-20000Ft között: 1590Ft, 20-40000Ft között: 1290Ft, 40000 Ft felett 0 Ft 
A nagy méretű és 2 kg feletti csomagok esetében egységesen 2190 Ft, 40000 Ft felett 0 Ft, kivéve pedelec kerékpárok ahol minden esetben 4990Ft/db a kiszállítási díj.

(A szállítási díjat 40000 Ft és az a feletti értékű megrendelések esetében cégünk átvállalja, kivéve pedelec kerékpárok esetében, ahol a szállítási díj egységesen 4990Ft/db)
Cégünk fenntartja a jogot, hogy a megrendeléskor ön által kiválasztott szállítási díjtól és szállítótól eltérjen, amennyiben ez az Ön részére kedvezőbb szállítási díjat eredményez és nem jár többlet szállítási idővel.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését, vagy újabb megrendelés teljesítését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban indítani!

Termékek elérhetősége:

Az áruházunkban található összes termék nem szükségszerűen található meg készleten üzletünkben (Kecskemét, Jókai u. 36.). Személyes megkeresés esetén ezért célszerű a termék elérhetőségéről érdeklődni emailben vagy telefonon. Megrendelés esetén amennyiben személyes átvétel lett kiválasztva minden esetben értesítjük az átvétel pontos idejéről.

Fizetési módok:

Utánvétellel történő fizetés:
A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és esetlegesen a garancia levelet a csomag tartalmazza.


Előreutalással történő fizetés:
A megrendelt terméket a csomag átvételekor már nem kell a futárnak kifizetni. Az ellenértéket (áru értéke+szállítási költség) a Megrendelő már előre átutalással kiegyenlíti. A csomagot az összeg a számlánkon történt jóváírása esetén adjuk át a futárszolgálatnak. A számlát és esetlegesen a garancia levelet a csomag tartalmazza.


Személyes fizetés átvételkor az üzletben:
A megrendelt terméket az üzletünkben készpénzzel fizetheti ki. Cégünk ebben az esetben pénztárgépes blokkot vagy kérésre számlát állít ki a termékről. Az esetleges garancia levelet a termékkel együtt adjuk át.